Så jobbar du effektivare med vår rödfärgspensel

Spela upp film

Att måla rödfärg är en älskad tradition. Men också en tidskrävande tradition som slitit ut kroppar och verktyg i hundratals år. Med Anzas ergonomiska rödfärgspensel sparar du energi samtidigt som du jobbar snabbare.

 1. Doppa mindre, måla längre

  Vår senaste rödfärgspensel är specifikt framtagen och utvecklad för målning med slamfärg, mer känt som den klassiska rödfärgen. Penseln har en unik, styv borst som fördelar färgen jämnt och tunt på fasaden. Den har också en mycket hög färgupptagningsförmåga som gör att du kan måla en större yta innan nästa dopp i färgburken, och arbeta 20 procent snabbare än våra tidigare rödfärgspenslar.

  Anza rödfärgspensel målar med falurödfärg på hus
 2. Få extra kraft med skonsamt skaft

  Penseln finns både som fasadpensel och som lång vinkelpensel, för att passa olika typer av ytor. Vinkelpenseln är särskilt fördelaktig vid detaljer och andra svåråtkomliga ytor, medan fasadpenseln lämpar sig för de bredare ytorna. Det unika ergonomiska skaftet gör penseln extra skonsam för armar och händer, och ser till att kraften hamnar där den gör mest nytta – vilket är längst ut i borsten.

  Anza vinklad rödfärgspensel målar med falurödfärg på hus
 3. Nå längre med mindre ansträngning

  Med förlängningsskaft når du högre och längre, och slipper lägga tid på att klättra på stege. Dessutom får du avlastning för axlar och rygg, så att du kan jobba lite längre mellan pauserna.

  Anza rödfärgspensel med förlängningsskaft målar med falurödfärg på husfasad

  Penslarna kan användas med alla typ av slamfärg/rödfärg, som exempelvis klassiska Falu Rödfärg.