Snabbare rengöring av träfasad

Att tvätta en träfasad är ett arbete som få gillar att göra. Men det finns god hjälp att få i form av riktigt effektiva verktyg som gör att du sparar tid och kraft. Nedan berättar vi mer om verktygen du behöver för att snabbare bli färdig.

 1. Tvättborste

  Vår välvda tvättborste med slitstark syntetborst är skonsam mot underlaget och har en rundad form som hjälper dig att ha konstant kontakt med ytan, vilket hjälper dig att rengöra din träfasad mer effektivt. Glöm inte att fästa borsten på ett förlängningsskaft så att du slipper stå och balansera på stegen.

  367180 - Tvättborste
  Tvättborste 367180 från sidan
 2. Tvåhandstvättborste

  Vår tvåhandstvättborste är det verktyg du ska använda när du behöver lite extra hjälp när du ska tvätta din fasad. Handtaget gör att du kan få ett riktigt bra grepp och använda båda händerna för att få extra kraft, vilket är särskilt lämpligt när du har särskilt utsatta områden där smuts eller alger är svårare att få bort. Borsten går även att fästa på våra förlängningsskaft om du snabbare vill rengöra större ytor.

  Tvåhandstvättborste
 3. Tvåhandsskrapa

  Att rengöra din träfasad är inte allt när du ska förbereda ditt hus för målning. Finns det gammal lös färg måste du även se till att skrapa. Vår tvåhandsskrapa gör att du kan använda båda dina händer för extra kraft, samtidigt som du skonar dina skuldror och din rygg. På så sätt sparar du både tid och kraft under förarbetet. Skrapan har även ett inbyggt hammarhuvud och spikutdragare så att du enkelt kan hammra ner eller dra ur spikhuvuden som du hittar på fasaden. Allt för att göra ditt arbete lite smidigare!

  Tvåhandsskrapa