There might be a more suitable language version for you: Change language Close

Hetaste trenderna under 2016


Trenden med eklektisk inredning, att blanda olika stilar till en egen unik stil, blev stor för några år sedan. Står den sig stark även under 2016?Svaret på ovanstående fråga är ja – inredningsstilen släpper inte taget i år. Ett enkelt tips för att haka på trenden och få en personlig inredning är att blanda stilen på stolarna runt ditt matbord. Just nu ser vi mycket vintagestolar i varierande skick och att stolen har en del skavanker gör absolut ingenting. Stolarna ska gärna vara av trä. Böjträ och ryggar med snirkligt mönster är stort och blandas för den rätta känslan upp med designklassiker och moderna stolar. Hittar du en vintagefavorit som inte har rätt träslag för dig och ditt hem går det alldeles utmärkt att måla den i valfri kulör.

En stol är en vacker inredningsdetalj och behöver inte alls stå vid ett matbord eller ett skrivbord. Den går utmärkt att använda till växtförvaring, sängbord eller som ett fint objekt nedanför en tavelvägg. Då finns den nära till hands när det behövs en extra sittplats.

Trendspaningen är gjord i samarbete med inredningsstylist Johanna Pilfalk, som är flitigt anlitad av ett flertal av Sveriges största inredningsmagasin. 

Få mer inspiration

INREDNINGSTIPS TILL HALLEN – DET FÖRSTA INTRYCKET
Sätt stilen i hemmet med en välkomnande hall. Vi tipsar om detaljerna, färgerna och takets betydelseför den ombonade känslan.

Läs mer om projektet här.