Framtidens färgtråg – Fill&Carry

Spela upp filmen

Har du längtat efter ett färgtråg till din roller som rymmer mer färg och hjälper dig att få mer färg i rollern? Ett färgtråg som står stadigt på golvet och som är lätt att flytta utan att det stänker? Det har vi också. Därför har vi tagit fram Fill&Carry – en hybrid mellan färgtråg och hink, med fördelar som klassiska färgtråg saknar.

 1. Smart handtag

  Fill&Carry Färgtråg

  Fill&Carry är ett rollertråg med ett stabilt, uppfällbart handtag som gör det enkelt att flytta på tråget utan att stänka. Bara lyft handtaget och gå! Fill&Carry står dessutom stadigare och är lättare att knuffa längs marken jämfört med klassiska färgtråg, vilket gör att du slipper massa kladd och spill när du målar.

 2. 3,3 liter färg

  För ännu enklare rengöring!

  Använd dig av Tråginsats Fill&Carry
  Fill&Carry rollertråg

  Fill&Carry färgtråg rymmer dessutom hela 3,3 liter färg, så att du slipper fylla på med färg lika ofta. I stället kan du fokusera på målningen och på så sätt jobba både snabbare och smidigare. Rullytan är också avtagbar, vilket är en stor fördel när du ska rengöra tråget mellan olika projekt.

 3. Lång rullyta

  Fill&Carry Rullyta

  Den långa rullytan i färgtråget gör det även enklare att arbeta in färgen runt hela rollern i ett enda drag. Då slipper du doppa lika ofta, samtidigt som du får mer färg i rollern vilket minskar risken för ett flammigt resultat.

 4. Dags att börja måla?

  Ska du börja måla men är osäker på hur du ska få det bästa slutresultatet? Vi har flera guider från våra målare som hjälper dig med ditt projekt och vilka verktyg du behöver. Se exempelvis hur du målar vägg, golv eller tak i guiderna nedan: