There might be a more suitable language version for you: Change language Close

Nu blir vi personliga

2016 är året för den personliga inredningen. Det märks inte minst på våra väggar, dit mattan flyttar upp från golvet.

Om tavelväggen var 2015 års stora trend, går vi nu vidare och utvecklar de traditionella uppsättningarna av ramar på väggarna med mer personliga detaljer. Och det som hamnar i fokus, är en av de populäraste och viktigaste ”möblerna” i hemmet just nu - mattan.

Vi går från enfärgade och ljusa mattor som smälter in, till textil som tar för sig och sätter stilen. Det får gärna vara handgjort, mönstrat och med färg. Hittar du en vintagematta som kan återvinnas för att på så sätt göra något bra för miljön, är det ytterligare ett plus i kanten. En matta på väggen kan användas som sänggavel, ljudisolering, som en vacker tavla, eller för att göra rummet mer ombonat.

Trendspaningen är gjord i samarbete med inredningsstylist Johanna Pilfalk, som är flitigt anlitad av ett flertal av Sveriges största inredningsmagasin.

Relaterade artiklar

HETASTE TRENDERNA UNDER 2016

Trenden med eklektisk inredning, att blanda olika stilar till en egen unik stil, blev stor för någraår sedan. Står den sig stark även under 2016?

 Läs mer om projektet här.

 

INREDNINGSTIPS TILL HALLEN – DET FÖRSTA INTRYCKET
Sätt stilen i hemmet med en välkomnande hall. Vi tipsar om detaljerna, färgerna och takets betydelseför den ombonade känslan. Läs mer om projektet här.