There might be a more suitable language version for you: Change language Close

Fem smarta måleriverktyg

Pensel, roller och färg är en förutsättning för att måla, men det finns även smarta komplement. Här är måleriverktygen som gör jobbet bättre, snabbare och enklare. 


Rollerskrapa
När en roller sköljs ur går det åt en stor mängd vatten och mycket färgrester hamnar i avloppet. Med en rollerskrapa kan det mesta av färgen skrapas tillbaka ner i färgburken – smidigt och miljövänligt.

Målardyna
Dags att måla båten eller köksluckorna? En målardyna passar perfekt för släta ytor där du vill ha ett riktigt slätt resultat utan penselstreck eller rollerstruktur.

Tråginsats
Med en tråginsats kan du använda samma färgtråg flera gånger. När du byter kulör eller är klar med måleriarbetet, byter du helt enkelt till en ny tråginsats. På så sätt riskerar du inte att få gammal färg i den nya och har kvar ditt tråg till nästa gång det är dags att måla.

Skrapa med hammarhuvud
Att skrapa fasaden kan vara en krävande uppgift. Skrapan med hammarhuvud har hårdmetallskär som kommer åt ända in i kanten, samt ett komfortabelt tvåhandsgrepp. Skulle du stöta på en spik under arbetet, slår du enkelt in den med hammarhuvudet. Skrapan är förlängningsbar, vilket gör att du når mycket längre.

Mikrofiberduk till slipverktyg
För att få ett bra slutresultat när du målar, är det viktigt med en rengjord yta. Mikrofiberduken fästs med kardborrefästning på Anza slipverktyg och används fuktig för att rengöra tak och väggar innan målning och tapetsering, eller torr för att snabbt och enkelt ta bort slipdamm. Dynans sammansättning gör arbetet enkelt och friktionsfritt. Kan maskintvättas i 60°C. Kombinera med Anza förlängningsskaft för ökad räckvidd.